Sposób przygotowania

Mąkę, cukier i proszek do pieczenia zmieszać.
Jajka ubić na puszystą masę, dodać olej, jogurt i suche składniki i jeszcze mieszać do uzyskania jednolitej masy.
Masę wyłożyć do tortownicy średniej wielkości wyłożonej papierem do pieczenia.
Jabłka obrać, opłukać, pokroić na ósemki i poukładać na cieście.
Na koniec z mąki, margaryny i cukru zrobić kruszonkę i posypać nią jabłka.
Ciasto wstawić do piekarnika nagrzanego do 200 stopni i piec 45 minut.
Zamiast jabłek można użyć dowolne owoce.

Komentarze

  • 3
    no-image
    Opublikowano

    aguus

    koniecznie muszę wypróbować przepis
  • 3
    original
    Opublikowano

    Agnieszka_B

    pyszności:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    eli_555

    pycha ciacho
  • 0
    original
    Opublikowano

    cukiereczek

    pycha
  • 0
    wp_20160725_14_26_53_pro_li
    Opublikowano

    ZEWA

    najlepsza jest kruszonka ( ja bardzo lubię )
  • 0
    wp_20160725_14_26_53_pro_li
    Opublikowano

    ZEWA

    najlepsza jest kruszonka ( ja bardzo lubię )
  • 0
    original
    Opublikowano

    Andysz

    mniam mniam;))

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !