Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

PSTRĄG Z OGÓRKIEM I MIGDAŁAMI

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

pstrąg 1 szt
ogórek świeży 80 dag
płatki migdałowe 40 dag
sól
pieprz
natka pietruszki
koper
sok z cytryny

Przepis i sposób przygotowania na: PSTRĄG Z OGÓRKIEM I MIGDAŁAMI

Pstrąga oczyścić umyć, wyciąć kręgosłup i ości. Przyprawić dodać w środek masło, natkę pietruszki, koper, sok z cytryny. Wyłożyć na blachę i upiec. Ogórka obrać, usunąć pestki,skroić w cieniutkie półćwiartki. Migdały uprażyć na patelni, dodać skrojonego ogórka doprawić do smaku.Serwować wykładając rybę na wyprażonych płatkach migdałów z ogórkiem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

stokrotka 25.01.2012 08:52
super
Patrycja33 17.05.2011 20:29
mniam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak