Sposób przygotowania

Białka ubić mikserem na sztywno na wysokich obrotach,dodając szczyptę soli.Muszą być sztywne.Partiami dodawać cukier,po jednej łyżce,cały czas ubijając.Dodać skrobię,ubijać.Następnie stopniowo wlewać sok z cytryny,ubijać.Masę nałożyć do rękawa cukierniczego i wyciskać na blachę bezy.Zostawić miedzy nimi odstępy,bo urosną.Piec około godziny w temperaturze 120 stopni.Smacznego!

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    extra
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ania67

    świetne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !