Sposób przygotowania

Całe migdały moczymy w mleku tylko gorącym , potem obrać ze skóri , żółtka ucieramy z cukrem na puszystą masę , do tego dodajemy dopiero zmielone migdały , skórkę i śmietanę , pianę ubić i połączyć do reszty , foremki natłuszczone żaroodporne napełniamy ciastem o 2\\3 wysokości , a ozdabiamy je obranymi migdałami i pieczemy 25 w 220 st.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    nieźle jest ;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawy pomysł
  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    przepyszny

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !