Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Filet z kurczaka w zupie cebulowej

2.0
(5)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

filet z kurczaka 1 kg
zupa cebulowa 2 opakowanie
śmietana słodka 450 ml
pieprz do smaku
sól do smaku
przyprawa uniwersalna do smaku
papryka mielona do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Filet z kurczaka w zupie cebulowej

Filety pokroić w paski i przyprawić po czym zostawić na dwie godziny. Filety wkładamy do naczynia żaroodpornego i wysypujemy na nie zupę cebulową w proszku i całość polewamy śmietaną. Zapiekamy w piekarniku przez ok 1-1.5godziny.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

karolina1869 31.08.2013 22:08
fajne połączenie smaków
tomek18 20.07.2011 10:12
super:)
Juleczka20 21.05.2011 07:42
ciekaw,musi być smaczne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak