Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka ryżowa z papryką i fasolą

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

papryka czerwona 1/2 szt
fasola czerwona z puszki 1/2 szt
sos ziołowa
pieczarki marynowane 5 szt
polędwica łososiowa 5 plasterków
ryż 1 (ugotowany na sypko)

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka ryżowa z papryką i fasolą

Do ugotowanego ryżu dodajemy fasolę , pokrojoną paprykę ,pieczarki i plasterki polędwiczki . Dodać sos ziołowy

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

SmacznaPyza 31.03.2011 10:37
kolorowa i zapowiada się smacznie
Nina7 31.03.2011 08:39
tak kolorowa, że można ją od razu zjeść
Małgorzata113 31.03.2011 08:14
świetny przepis
Gabriela7 31.03.2011 07:13
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak