Sposób przygotowania

Filety przygotować do zmielenia,bułkę namoczyć w mleku i odcisnąć,cebulę podsmażyć na biało,wszystko zemleć,wbić jajko,osolić,dobrze wymieszać,wyporcjować okrągłe kotleciki ,obtoczyć w mące,spłaszczyć i usmażyć na oleju,usmażone kotleciki włożyć do rondla,rzodkiewkę opłukać,pokroić i wymieszać ze śmietaną,zalać rybę i lekko zapiec w piekarniku.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    halinka1011

    świetny przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    ronald88

    dobre
  • 0
    original
    Opublikowano

    magical66

    Serdecznie dziękuję złośliwej osobie ,która złosiła nadużycie ,że w przepisie brak przyprawy wyjaśnienie ;tylko w spisie składników zapomniałam dopisać sól---i to wszystko
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !