Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Filety z rabarbarem

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

filety z ryby 400 g
olej 50 g
rabarbar 150 g
masło do smaku
sól do smaku
bułka 2 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Filety z rabarbarem

Bułkę pokroić w plastry ,ułożyć w brytfance posmarowanej masłem,filety opłukać,osolić,ułożyć na bułce w brytfance,rabarbar opłukać,obrać ,pokroić i położyć na rybie,polać oliwą,przykryć pergaminem i piec około 20 minut,wyjąć ,pokroić i podawać z pieczywem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

halinka1011 31.03.2011 08:17
świetny przepis

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak