Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

KOTLETY KOWBOJSKIE

2.0
(2)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

oliwa 6 łyżek
ketchup 3 łyżki
cebula 2 sztuki
sól - do smaku
pieprz - do smaku
wieprzowina 0,7 (bez kości)

Przepis i sposób przygotowania na: KOTLETY KOWBOJSKIE

Wieprzowinę pokroić w grube plastry.
Olej wymieszać z ketchupem oraz bardzo drobno posiekaną cebulą.
Powstałą marynatą dokładnie wysmarować każdy z kotletów z osobna.
Odstawić na godzinę. Piec na ruszcie z dwóch stron, pod koniec pieczenia posolić oraz popieprzyć. SMACZNEGO!!!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

ada12302 30.03.2011 22:18
świetne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak