Sposób przygotowania

Margaryne utrzec z cukrem i zoltkami.Dodac make i proszek do pieczenia.Dodac mak i ucierac dalej.Wlac mleko i na koniec dodac ubita piane z bialek.Delikatnie wymieszac i wylac na blache. Piec ok 40 minut w 180 stopniach

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    robię podobne -pyszne jest takie ciasto
  • 2
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    też ostatnio piekłam :-) bardzo lubię
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Olaa

    mniaam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Lubie takie ciasto,chyba dlatego ze jest mak.
  • 1
    original
    Opublikowano

    iga2

    smaczny
  • 0
    original
    Opublikowano

    izapozdro

    lubię
  • 1
    original
    Opublikowano

    alaaa

    piekłam jest smaczny
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    bardzo je lubię
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajny przepis
  • 0
    images-big
    Opublikowano

    anja3107

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !