Sposób przygotowania

Z podanych skladnikow zagniesc ciasto.Podzielic na 2 czesci i wylozyc nim 2 identyczne niskie blachy. Posmarowac powidlami sliwkowymi.Białka ubic ze szklanka cukru na sztywno.Nałozyc ja na powidla i posypac orzechami.Piec 40 minut w 180 stopniach.
Krem karpatkowy przygotowac wg przepisu podanego na opakowaniu.Wlac do niego dodatkowo alkohol.Na pierwszy placek nalozyc krem i przykryc 2 odwroconym. Polac czekolada

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    oj czekam na zdjęcie takiej pyszotki
  • 1
    original
    Opublikowano

    iga2

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    mala2021

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !