Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Barszcz z ryb

Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

wywar z ryb 1,5 l
śmietana 100 ml
buraki 600 g
grzyby suszone 3 sztuki
cebula 1 sztuka
oliwa 2 łyżki
kapusta kiszona 250 g
sól 1 szczypta
pieprz 1 szczypta
zakwas buraczany 1 sztuka
koncentrat pomidorowy 2 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Barszcz z ryb

buraki umyć oczyścić zalać wodą ugotować wystudzić obrać zetrzeć na tarce następnie połączyć z wywarem i koncentratem przyprawić i zakwasić chwilę pogotować przecedzić wlać śmietanę wymieszać z mąką zagotować doprawic do smaku

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak