Sposób przygotowania

Białka ubic na sztywna piane, dodac cukier, zoltka i make wymieszana z proszkiem do pieczenia. Wylac na blache i upiec w 200 stopniach przez 15 minut. Kremowke ubic na sztywno, dodac serki homogenizowane i starta czekolade. Galaretke przyzadzic wg zalecen producenta.Na ostudzony biszkopt nałożyc mase serowa, ulozyc kawalki pomaranczy i zalac galaretka

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Jolanta_P-S

    trochę inaczej robię
  • 0
    original
    Opublikowano

    Danuta8

    lubię takie serniczki
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    irenka

    smaczny deser
  • 0
    original
    Opublikowano

    ilka_86

    pyszny:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !