Przepis i sposób przygotowania na: Forszmak warzywny
2. Masło stop w rondlu, podsmaż pory i ziemniaki.Dodaj grzyby, czosnek, kminek. Podlej bulionem warzywnym. Duś na małym ogniu 20-30 min. Podawaj z korniszonami lub papryką konserwową.
ziemniaki | 0,5 kg |
por (biała część) | 1 szt |
soczewica | 0,5 szklanki |
pieczarki | 30 dag |
masło | 2 łyżki |
czosnek | do smaku |
bulion warzywny | 1 szklanka |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
kminek | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: