Sposób przygotowania

1. pieczarki oczyść, pokrój. Soczewicę mocz 30 min. Czosnek obierz, posiekaj. Por oczyść, pokró w półplasterki. Ziemniaki obierz, pokrój w kostkę.
2. Masło stop w rondlu, podsmaż pory i ziemniaki.Dodaj grzyby, czosnek, kminek. Podlej bulionem warzywnym. Duś na małym ogniu 20-30 min. Podawaj z korniszonami lub papryką konserwową.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    eewelina

    czy soczewica w tej potrawie ma być surowa-tylko namoczona?
  • 0
    original
    Opublikowano

    Anna152

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    ciekawe
  • 0
    fb_img_1444562273221
    Opublikowano

    Poison1988

    brzmi świetnie :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !