Sposób przygotowania

Miód mieszamy z sokami – cytrynowym i pomarańczowym. Dodajemy ocet balsamiczny oraz winny, oliwę oraz pieprz kolorowy świeżo zmielony (ok 25 okręć młynka). Całość dokładnie mieszamy i zalewamy plastry karkówki posypane solą. Odstawiamy na kilka godzin w chłodne miejsce.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Dorota76

    super smak musi być
  • 2
    original
    Opublikowano

    Jolanta_P-S

    ty to lubisz eksperymentować z tymi marynatami;)
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    accee

    Polecam
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    podobają mi się twoje pomysły na marynaty;)
  • 2
    original
    Opublikowano

    polly66

    fajne połączenie, już mi się podoba
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    muszę spróbować
  • 1
    original
    Opublikowano

    BernadettaP

    Muszę koniecznie wypróbować :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Mirka-Ludomila

    ciekawa
  • 2
    original
    Opublikowano

    Mirka-Ludomila

    ciekawa
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Miki

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !