Sposób przygotowania

• ryż ugotować z dodatkiem soli i kurkumy,
• surimi obsmażyć na patelni, zdjąć z patelni, pokroić,
• czosnek pokroić w kostkę zrumienić na pozostałym ze smażenia tłuszczu,
• pieczarki pokroić w plastry, dodać do czosnku, obsmażyć,
• czosnek, pieczarki, surimi dodać do ryżu, wymieszać, dodać posiekaną natkę pietruszki i pokrojony seler
• wymieszać, dodać sok z limonki, przyprawy i sos chili i jeszcze raz wymieszać

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    ewasylwia

    Fajny przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    Katarzyna156

    Przepięknie wygląda Twoja wariacja :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    ewelina/bunia

    pycha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    iknkirke

    pyszne
  • 0
    original
    Opublikowano

    mala2021

    super wygląda i napewno super smakuje
  • 0
    original
    Opublikowano

    patusia

    wygląda bardzo apetycznie :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !