Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kotlet mielony z grillowanymi kartoflami i surówka z kapusty kiszonej

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

kotlety mielone 2 szt.
kartofle 25 dag
przyprawa do zieminaków Prymat 1 łyżeczka
oliwa 1 łyżka
surówka 2 łyżki
kapusta kiszona 2 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Kotlet mielony z grillowanymi kartoflami i surówka z kapusty kiszonej

Usmażone 2 kotlety wg przepisu http://www.doradcasmaku.pl/przepis/122975/kotlety-mielone-wieprzowe.htmlwyłożyć na talerz, obok położyć 2 łyżki surówki wykonanej wg przepisu http://www.doradcasmaku.pl/przepis/122983/surowka-z-kapusty-kiszonej.html Ugotowane kartofle pokroić w plastry obsypać z obu stron przyprawą do ziemniaków Prymat, obsmażyć na patelni grillowej z obu stron na 1 łyżce oliwy i wyłożyć na talerz.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Henryka2 30.03.2011 17:43
Bardzo lubię mielone, a to danko apetycznie wygląda!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak