Sposób przygotowania

Żaroodporne naczynie wyłożyć liśćmi kapusty.Wszystkie składniki pokroić w plasterki,kapustę poszatkować.Układać warstwami warzywa przekładając wędzonką i kiełbasą,posypując każdą warstwę przyprawami .Można dodać pokrojone w plasterki ząbki czosnku lub czosnek w całości.Wszystko polać oliwą i zapiekać w piekarniku ok.1 godz.

Komentarze

  • 2
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    smacznie i do syta
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Robert10

    pyszne jedzonko
  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    robię podobnie:) tylko w garze żeliwnym na ognisku.
  • 2
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    Ja też robię w kociołku żeliwnym,ale czasami nie możemy się doczekać na ognisko,więc robię w piekarniku:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ania67

    uwielbiam takie jedzonko
  • 2
    original
    Opublikowano

    Justa32

    pyszniutkie
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super pomysł
  • 0
    original
    Opublikowano

    adam1f

    dobre
  • 0
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    kate.500

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    anemon

    Apetyczne jedzenie, a piekarnik jest dobrym rozwiązaniem na niepogodę.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !