Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Gołąbki z grzybami

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

kapusta biała 1 szt
ryż 200 gram
grzyby leśne 50 gram
cebula 2 szt
koper 1 łyżka

Przepis i sposób przygotowania na: Gołąbki z grzybami

W dużym garnku ugotować kapustę i rozdzielić liście.Namoczyć i ugotować grzyby.Ryż ugotować na półtwardo.Cebulę pokroić i poddusić,dodać pokrojone i ugotowane grzyby.Wszystko razem wymieszać z ryżem.Farsz nakładać na liście kapusty i zawijać gołąbki.Układać w naczyniu żaroodpornym,podlać bulionem i dusić w piekarniku.Gdy gołąbki będą miękkie można polać sosem wg.uznania

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

kate.500 03.01.2014 08:10
pyszne golabki
kuklik 19.12.2013 20:33
przepyszne
Beata23 22.08.2013 12:32
z grzybami- świetne
IZABELA29 27.04.2013 08:52
wszystkie gołąbki uwielbiam
Krystyna32 09.08.2012 14:44
extra
Seba 16.07.2012 09:21
pycha
Wojt@s
Wojt@s 05.11.2011 20:40
smaczne
jeta72 25.10.2011 00:10
pyszne
Justa32 16.10.2011 15:04
uwielbiam!!!
RenataZ-et 09.10.2011 11:09
tak pycha-koniecznie z sosem
Ania67 13.07.2011 09:12
pyyyycha
ben-ka 19.06.2011 09:56
Też takie lubię.
IZABELA29 01.04.2011 09:49
pysznie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak