Sposób przygotowania

W dużym garnku ugotować kapustę i rozdzielić liście.Namoczyć i ugotować grzyby.Ryż ugotować na półtwardo.Cebulę pokroić i poddusić,dodać pokrojone i ugotowane grzyby.Wszystko razem wymieszać z ryżem.Farsz nakładać na liście kapusty i zawijać gołąbki.Układać w naczyniu żaroodpornym,podlać bulionem i dusić w piekarniku.Gdy gołąbki będą miękkie można polać sosem wg.uznania

Komentarze

  • 4
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    pysznie
  • 3
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    Też takie lubię.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ania67

    pyyyycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    tak pycha-koniecznie z sosem
  • 2
    original
    Opublikowano

    Justa32

    uwielbiam!!!
  • 3
    original
    Opublikowano

    jeta72

    pyszne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Wojt@s

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    extra
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    wszystkie gołąbki uwielbiam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Beata23

    z grzybami- świetne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    przepyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    kate.500

    pyszne golabki

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !