Sposób przygotowania

Ziemniaki mielimy.wszystkie skladniki laczymy i zagniatamy.Na stolnicy podsypanej maka z ciasta formujemy waleczki,nastepnie kroimy je na kawalki.
Wrzucamy do gotujacej,osolonej wody i gotujemy,po wyplynieciu i okolo 5 minutach od zagotowania wyjmujemy jecna do sprawdzenia czy juz gotowe.
Po ugotowaniu polewamy stopionym masłem.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    uwielbiam kopytka polane kiślem pycha
  • 7
    original
    Opublikowano

    Kate131

    uwielbiam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    uwielbiam ze skwarkami, a odsmażane na patelnii jeszcze bardziej
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    bardzo lubię

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !