Sposób przygotowania

Rybę pokroić na kawałki i posypać ją przyprawą do ryb i zostawić w spokoju na co najmniej 2 godzinki. Następnie cebulę pokroić w kosteczkę i zeszklić na oleju. Na oddzielnej patelni podsmażyć rybę. Przełożyć ją do cebulki i chwilkę poddusić. Na końcu dodać śmietanę wymieszaną z odrobiną mąki. Doprawić do smaku solą i pieprzem. Już na talerzu posypać świeżo siekanym koperkiem.

Komentarze

  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    dobry pomysł
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    wp_20160725_14_26_53_pro_li
    Opublikowano

    ZEWA

    pyszna rybka
  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Robię podobną rybkę, jest super.
  • 1
    original
    Opublikowano

    alaaa

    taką rybkę to bym chętnie zjadła

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !