Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Roladki mięsne z pieczarkami

2.0
(6)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

filet z kurczaka 5 szt
cebulka 2 szt
mąka pszenna 4 łyzki
jajko 1 szt
Bułka tarta klasyczna Prymat 6 łyżek
olej do smażenia
pieczarki 3 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Roladki mięsne z pieczarkami

Cebulę obrać i drobno pokroić wraz z pieczarkami, usmażyć na rozgrzanym oleju po czym doprawić solą i pieprzem. Na rozklepane filety nałożyć farsz z pieczarek i cebuli, zwinąć je jak roladki po czym związać nićmi i opanierowane w mące, jajku i bułce tartej smażyć na złoto.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Ewelina38 22.05.2013 11:47
często takie robię, bo bardzo je lubimy :)
babi17 14.01.2013 17:48
pyszne
Jodaj 24.01.2012 09:55
uwielbiam takie roladki :)
Ewelina47 18.11.2011 08:35
pyszne takie roladki
Izabela/bella81 26.08.2011 11:38
pyszne
stokrotka 04.07.2011 12:26
dobre
wiola28a 15.05.2011 19:30
smakowite
Danuta_Prorok 19.04.2011 10:08
super
anja3107 15.04.2011 10:01
mniam
Juleczka20 07.04.2011 09:48
pycha
eduszo
eduszo 30.03.2011 15:01
Super fajne.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak