Sposób przygotowania

Cebulę obrać i drobno pokroić wraz z pieczarkami, usmażyć na rozgrzanym oleju po czym doprawić solą i pieprzem. Na rozklepane filety nałożyć farsz z pieczarek i cebuli, zwinąć je jak roladki po czym związać nićmi i opanierowane w mące, jajku i bułce tartej smażyć na złoto.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Super fajne.
  • 6
    no-image
    Opublikowano

    Juleczka20

    pycha
  • 4
    images-big
    Opublikowano

    anja3107

    mniam
  • 3
    original
    Opublikowano

    Danuta_Prorok

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    wiola28a

    smakowite
  • 1
    original
    Opublikowano

    stokrotka

    dobre
  • 2
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina47

    pyszne takie roladki
  • 3
    original
    Opublikowano

    Jodaj

    uwielbiam takie roladki :)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    babi17

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    często takie robię, bo bardzo je lubimy :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !