Sposób przygotowania

Boczek kroimy i wrzucamy na patelnię- dodajemy pokrojone kabanosy i cebulę- smażymy.
Gdy wszystko będzie już podrumienione dodajemy obrane ze skórki i pokrojone pomidory- przykrywamy i dusimy.
Na koniec dodajemy opłukaną i odcedzoną fasolkę oraz sos boloński- gotujemy kilka minut.
Przyprawiamy do smaku.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    świetny przepis
  • 3
    original
    Opublikowano

    Justyna Jussstiii

    ślicznie wygląda:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    iga2

    super przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    joanna77

    super wygląda
  • 2
    original
    Opublikowano

    Justyna Jussstiii

    extra na prawdę
  • 2
    original
    Opublikowano

    m1monika

    bardzo smaczna!!!
  • 2
    original
    Opublikowano

    ronald88

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    szybko i pysznie
  • 1
    original
    Opublikowano

    marta1371

    wspaniała potrawa
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    na kabanosach bretońskiej jeszcze nie robiłem
  • 1
    original
    Opublikowano

    Gonia555

    polecam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Angelika10

    Świetny pomysł.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    calliope

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    szybko i smacznie
  • 1
    original
    Opublikowano

    iga2

    smaczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    bardzo lubię,pycha
  • 3
    original
    Opublikowano

    Ola1young

    smaczne danie na szybki obiad

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !