Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z białej kapusty groszku i kukurydzy

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta biała 40 dag
jogurt naturalny 6 łyżek
marchewka 1 szt
jabłko 1 szt
groszek konserwowy 15 dag
kukurydza w puszce 15 dag

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z białej kapusty groszku i kukurydzy

Kapustę szatkujemy drobno, a następnie dodajemy do niej poszatkowane jabłko i marchewkę.
Dodajemy również groszek, kukurydzę oraz pokrojoną zieleninę. Wszystko zaprawiamy jogurtem naturalnym. Dodajemy również sól i pieprz Prymat. Podajemy do obiadu.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Kas2 08.04.2012 17:48
smacznie dobrane składniki
Norgiusz 28.03.2012 09:07
super
kanu83 24.03.2012 09:40
oj tak
Rybciia 11.03.2012 15:40
smaczna :-)
Elżbieta17 03.02.2012 16:06
ciekawe połączenie:)
Dorota59 12.07.2011 11:14
lubimy
darus 10.06.2011 14:47
smaczna
ewelina63 10.06.2011 14:44
super
anja3107 10.06.2011 14:28
bardzo dobra
Kuchareczekjeden 29.04.2011 11:51
pyszna
Ania67 02.04.2011 17:59
klasyka:)
ronald88 30.03.2011 21:38
smaczne i zdrowe

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak