Sposób przygotowania

Z mąki, masła, cukru, cukru wanilinowego, kakao i jaja zagnieść ciasto. wstawic do lodówki na 2 godziny. Galaretke przygptpwac wg przepisu na opakowaniu. Kremówke ubic na sztywno.Ciasto wyjac z lodowki, rozwałkowac na grubośc 5 mm i uformowac duże okręgi. Piec ok 15 minut w 200 stopniach. Na wystudzone nalozyc galaretke i udekorowac smietana

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Edyta38

    smacznie wyglądają i pewnie tak smakują
  • 0
    original
    Opublikowano

    iga2

    pyszne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    wiola28a

    pyszności

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !