Sposób przygotowania

Rabarbar i szczypior pokroić na 3 cm paski.
Posiekaną dymkę i rabarbar przesmażyć na oleju dodać 50 ml wody i dusić ok 5 min. Następnie dodać rodzynki, doprawić do smaku i wlać sos sojowy, wszystko wymieszać i dusić do miękkości.

Mąkę wymieszać z zimna woda i zatrzepać sos.
Mięso pokrój w paski i przypraw. Gotowe mięso nadziej na patyczki, smaż na oleju. Podawaj z cieplym sosem.

Komentarze

  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    fajne
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    fajne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    iknkirke

    fajne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajne
  • 0
    original
    Opublikowano

    eliza135

    ciekawe

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !