Sposób przygotowania

Udka umyć,osuszyć,natrzeć solą i pieprzem.Na patelni rozgrzać olej,udka usmażyć na złoty kolor.Warzywa obrać,umyć,pokroić w paski,dodać do mięsa,smażyć około 5 minut-mieszając.Klementynki umyć,zetrzeć skórkę,miąższ podzielić na cząstki.Wrzucić na patelnię,dusić 5 minut.Wlać ocet i bulion drobiowy,wymieszać.Dodać goździki,listek laurowy,przyprawić solą i pieprzem,dusić 20 minut.Podawać z surówką.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    magical66

    ciekawy przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    Ania67

    ciekawa propozycja
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Iwona45

    ciekawe;]
  • 2
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !