Sposób przygotowania

Grzyby moczyć nanoc, a później gotować przez godzinę. Ostudzone pokroić w paski. Cebulę posiekać i przesmażyć na margarynie. Dodać mąkę, zrobić zasmażkę. Mieszając wlać trochę wywaru z grzybów. Wrzucić grzyby, doprawić. Gotować na małym ogniu przez 20 min, dodać śmietanę, przed podaniem posypać natką.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Motorek

    smaczny sosik
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Reda

    Extra
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Reda

    Extra
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Reda

    Extra
  • 2
    original
    Opublikowano

    Wacław

    bardzo taki lubię

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !