Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pomidory nadziewane jajkiem

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

pomidory
majonez tradycyjny
koperek
pieprz
sól
jajko ugotowane na twardo

Przepis i sposób przygotowania na: Pomidory nadziewane jajkiem

Odkrawamy wierzchy pomidorów, wydrążamy miąższ i lekko solimy. Następnie przygotowujemy nadzienie: jajka i miąższ kroimy w kostkę, mieszamy z majonezem i koperkiem. Lekko solimy i dodajemy pieprzu do smaku. Tak przygotowanym farszem napełniamy pomidory.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

plocia 27.03.2013 22:13
Szkoda że nie masz fotki, ciekawa jestem jak wyszły
Seba 30.12.2012 11:24
fajne
ankaryba 18.06.2012 08:04
super!!!
iza15 03.07.2011 13:13
pychotka
marzencia2007 25.05.2011 10:36
takich jeszcze nie jadłam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak