Sposób przygotowania

Odkrawamy wierzchy pomidorów, wydrążamy miąższ i lekko solimy. Następnie przygotowujemy nadzienie: jajka i miąższ kroimy w kostkę, mieszamy z majonezem i koperkiem. Lekko solimy i dodajemy pieprzu do smaku. Tak przygotowanym farszem napełniamy pomidory.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    marzencia2007

    takich jeszcze nie jadłam
  • 3
    original
    Opublikowano

    iza15

    pychotka
  • 1
    original
    Opublikowano

    ankaryba

    super!!!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    plocia

    Szkoda że nie masz fotki, ciekawa jestem jak wyszły

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !