Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

CONCHIGILE Z ŁOSOSIEM

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

łosoś wędzony 50 dag
pasta conchigile 100 dag
szpinak 50 dag
papryczka peri peri 10 dag
sól
pieprz
czosnek

Przepis i sposób przygotowania na: CONCHIGILE Z ŁOSOSIEM

Pastę ugotować aldente. Szpinak zblanszować na oliwie, następnie dodać skrojony w drobniutką kosteczkę czosnek i skrojoną w paski papryczkę. Doprawić do smaku, pod sam koniec dodać pociętego w paski łososia. Pastę wyłożyć na spód talerza następnie dodać sporządzoną salsę ze szpinaku. Udekorować ziołami.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Patrycja33 14.06.2011 20:12
bardzo ładnie wyglada
Nina7 30.03.2011 13:10
wygląda super!
ben-ka 30.03.2011 10:32
Nie oceniam smaku bo nie jadłam ale za sam wygląd 5+ się należy:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak