Sposób przygotowania

Mleko, masło i kakao podgrzewać na niewielkim ogniu do chwili, gdy masa zgęstnieje i będzie widać dno rondelka. Lekko ostudzić i wymieszać z pokruszonymi herbatnikami. Wyłożyć do płaskiej natłuszczonej formy i zostawić do ostygnięcia. Gdy masa stwardnieje, pokroić na niewielkie kostki.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Robert10

    pyszne króweczki
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    podoba mi się ten przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !