Sposób przygotowania

Sporządzić ciasto naleśnikowe dodając do ciasta kurkumy i usmażyć 3 cieniutkie naleśniki. Fetę rozrabiamy ze śmietaną na pastę i smarujemy naleśnik, następnie wykładamy plastry łososia i smażymy przyprawiony szpinak z czosnkiem. Zwijamy roladkę mocno ściskając w foli. Wkładamy roladkę na pół godz do zamrażarki. Schłodzoną roladkę kroimy pod skosem na pół centymetrowe plastry. Roladkę możemy serwować s sosem texicana.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    magical66

    fajnie wygląda
  • 1
    original
    Opublikowano

    Patrycja33

    smakowicie wygląda i napewno też tak smakuje
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Małgorzata106

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !