Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

kapusta kwaszona po litewsku

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

kapusta kwaszona 1 kg
cebula 10 dkg
smalec 10 dkg

Przepis i sposób przygotowania na: kapusta kwaszona po litewsku

Kapustę i cebulę drobno kroimy.Cebulę zasmażamy na smalcu i oprószamy pieprzem.Kapustę wkładamy na gorący smalec z cebulą i mocno podgrzewamy.Podajemy gorące.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Robert10 26.08.2011 10:37
lubimy
Krystyna32 14.07.2011 08:38
smaczne
Magdalena1110 30.03.2011 09:38
właśnie ona jest bez gotowania
Yvonne 30.03.2011 09:06
kapusty nie trzeba najpierw ugotować?

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak