Sposób przygotowania

Pokroić pory i cebulę w plasterki (cebule mozna w gruba kostke), usmażyć na maśle, wlać gorący bulion, przyprawic solą, pieprzem, gotować 20 min. pod przykryciem. Dodać serek topiony, aż się rozpuści mieszać, wlać śmietanę gdy jej używamy. Podawać posypaną szynką i tartym serem i czymś zielonym. U mnie natka pietruszki.
aha na zdjeciu zupa nie została posypana serem bo zapomniałam a gdy sobie przypomniałam po zupie nie bylo śladu:)

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Koper

    rewelacyjna zupka :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    caroline1983

    Ładnie wyglada i sadząc po składnikach bardzo by mi smakowała :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Sarenka

    Super zupka :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !