Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta z konserw rybnych

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

Konserwa rybna 1 szt
masło 4 łyżki
twaróg 4 łyżki
papryk do smaku
sól do smaku
sałata

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta z konserw rybnych

Konserwę odcedzić i przetrzeć lub zemleć wraz z twarogiem i masłem,dobrze utrzeć,dodać sól i paprykę,podawać na liściu sałaty z pieczywem masłem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Gosia32
Gosia32 30.03.2011 12:34
mniam;]

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak