Sposób przygotowania

Czosnek drobno siekamy,cebulę kroimy w półksiężyce,kapustę włoską w drobne paski.W garnku rozgrzewamy olej,wrzucamy czosnek i cebulę,gdy się lekko zeszklą dodajemy koncentrat pomidorowy i trochę wody.Dusimy parę minut.Dodajemy kapustę,surowy ryż i tyle wody,by wszystko zakryć.Dodajemy przyprawy.Często mieszając sprawdzamy czy ryż napęczniał i czy nie trzeba dodać wody.Gdy ryż jest prawie gotowy dodajemy fasolę.Danie posypujemy parmezanem.Smacznego!

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    rosik93

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Danuta8

    ciekawy przepis
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    fajna mieszanka
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    pyszności!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !