Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta makrelowa z oliwkami

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

makrela wędzona 1
oliwki zielone 10 sztuk
majonez 1 łyżka
Przyprawa do ryb i owoców morza Prymat
jajko ugotowane na twardo 1

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta makrelowa z oliwkami

Makrelę dokładnie obieramy. Dodajemy drobno pokrojone jajko, oliwki zielone i majonez. Całość mieszamy i przyprawiamy przyprawą do ryb i owoców morza świeżo zmieloną.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

ben-ka 21.08.2013 11:33
z oliwkami nie robiłam....
dagmara020 18.09.2012 10:31
z tych składników musi być pyszna:)
Grażyna13 05.12.2011 10:11
Lubie takie pasty :)
kasienka23 15.10.2011 13:31
musze sprobowac
edyta44 22.05.2011 10:58
smaczne
Jolanta_P-S 29.03.2011 20:00
jeszcze jedną mam, oliwki też, ale czarne, więc przepis będzie inny

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak