Sposób przygotowania

CIN&CIN Vermouth Orancini, cointreau, sok pomarańczowy i kruszony lód mieszamy w blenderze tak, aby uzyskać konsystencję sorbetu. Otrzymany sorbet nakładamy łyżeczką do kieliszka, a na koniec polewamy odrobiną grenadiny.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Edyta38

    hmm ale by się skosztowało:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina47

    coś dla kobiet :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina47

    coś dla kobiet :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    traktorek

    na seeeen
  • 0
    original
    Opublikowano

    kochanyptysiu

    pycha,zwlaszcza na letnie imprezki
  • 0
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !