Sposób przygotowania

Odlać sok z puszki, zagotować, rozpuścić w nim 4 łyżeczki żelatyny. W formie do ciast na zimno wyłożyć kawałki ananasa, zalać je 1/3 galaretki, jogurt grecki wymieszać z cukrem pudrem, ananasy drobno pokroić i wymieszać z jogurtem, dodać olejek i tężejącą galaretkę, wylać 3/4 masy, wyłożyć biszkopty,zalać pozostałą częścią masy, znów wyłożyć biszkopty, zamknąć formę, schłodzić, formę odwrócić, otworzyć górną część formy, wpuścić powietrze i pozwolić by ciasto delikatnie odeszło od formy.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    agnieszka137

    Przepyszny! Po prostu.
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    bejciu24

    wygląda pięknie
  • 4
    no-image
    Opublikowano

    aguus

    Piękny i pyszny:)
  • 3
    original
    Opublikowano

    Agnieszka_B

    Uwielbiam desery na zimno! Jeszcze z ananasami - pychota:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Pola2

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !