Sposób przygotowania

Ser rozkruszyłam. Połowę zmiksowałam dodając jogurt i połowę naszykowanego buraka. Resztę buraka pokroiłam w drobną kostkę tak samo jak cebulę. Dodałam do zmiksowanej masy razem z resztą sera - chodzi o to, żeby masa jednak nie była zupełnie gładka. Doprawiłam do smaku odrobiną cukru, soli, pieprzu i kilkoma kropelkami soku z cytryny. Ogórka obrałam i pokroiłam wzdłuż na ćwiartki a następnie każdą na pół długości. Łodygi selera oczyściłam, przekroiłam na mniejsze kawałki. Masę - dip twarogowy przełożyłam do miseczki a wokół ułożyłam wafle i warzywa żeby nimi go nabierać. Pyszne, lekkie jedzonko!

Komentarze

  • 1
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    fajne widzę wafle na topie ,tez wygrałam zapas i wypróbuję Twoje przepisy
  • 0
    original
    Opublikowano

    justyna54

    ślicznie wygląda
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ania60

    fajnie wygląda
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Karolina69

    fajne
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Marysia

    super
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Misia90

    ekstra
  • 0
    original
    Opublikowano

    ewaa

    apetycznie wygląda
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Wyglada bardzo apetycznie
  • 0
    avatar-1
    Opublikowano

    Anna133

    dietetyczne ;)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !