Sposób przygotowania

Pokrojone w grube plastry cykorie układamy w wysmarowanym oliwą płaskim naczyniu żaroodpornym.Na to kładziemy kawałki dorsza i posiekanego łososia.Bulion warzywny mieszamy z jogurtem,musztardą,startym serem i przyprawami.Sosem zalewamy cykorię i ryby,mieszamy.Wierzch naczynia starannie zlepiamy ciastem francuskim.Pieczemy 20-25 minut w temperaturze 180 stopni.Kroimy na kwadraty.Podajemy z sałatą i pomidorami.Smacznego!

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    polecam
  • 2
    original
    Opublikowano

    Ania67

    extra
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kanu83

    rewelacyjna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !