Sposób przygotowania

Kiedy mleko zaczyna wrzeć wsypujemy ryż i gotujemy go (można dolać mleka jeśli ryż go zabierze za dużo) po czym gotowy wykładamy na talerze. Maliny opłukujemy i miksujemy po czym wylewamy na gorący ryż, podajemy ciepłe. Może być jako śniadanie bądź deser.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    tomek18

    pycha
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Juleczka20

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    traktorek

    wspaniały
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Natalia40

    uwielbiam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Paweł13

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    KasiaK90

    uwielbiam,dawno nie robiłam,trzeba będzie to zmienić:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    ONY_za_kare

    pyszne pożywne śniadanko!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    pychota takie śniadanie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !