Sposób przygotowania

Makaron ugotowac al dente lub inny w osolonym wrzątku, osączyc, marchew i seler umyc i obrac włożyc do garnka i zalac 2 litrami wody zagotowac, gotowac na małym ogniu około 15 minut grzyby oczyścic opłukac i pokroic na plasterki obsmażyc na maśle dodac do warzywnego wywaru zagotowac i dodac kostkę rosołowa ,sól i pieprz i opieczona cebule zupe zagotowac gotowac pod przekryciem na małym ogniu około 15 minut doprawic do smaku,i zaklepac śmietaną podawac z makaronem i posypac listkami tymianku

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    uwielbiam grzybową, zwłaszcza z leśnych grzybków;)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !