Sposób przygotowania

Ciasto francuskie rozmrozić,pokroić na paski wielkości kiełbasek.Na każdy kawałek ciasta położyć plaster żółtego sera,na to położyć kiełbaskę i zawinąć.Końce zacisnąć,żeby podczas pieczenia nie wypłynął ser.Posmarować roztrzepanym jajkiem i piec w nagrzanym piekarniku do 200 st.C ok 20 minut.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Kopiko1983

    Pychota!
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    traktorek

    apetyczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    świetna przekąska
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    dla mnie rewelacja !
  • 0
    original
    Opublikowano

    kotlet

    świetny pomysł
  • 0
    original
    Opublikowano

    kotlet

    świetny pomysł
  • 0
    original
    Opublikowano

    natii3624

    pyszne :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    extra
  • 2
    original
    Opublikowano

    Kuchareczka2

    znakomite tez takie robie
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    bardzo smakowite:)
  • 2
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    smaczne i szybkie do zrobienia
  • 2
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    na śniadanko z przyjemnością bym zjadła
  • 1
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    Ja czasami robię na kolację jak nie mam pomysłu:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    Dla mnie super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !