Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Paróweczkii w cieście francuskim

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

parówki cienkie 6-8 szt
ciasto francuskie 2 szt
ser gouda 6-8 plastrów

Przepis i sposób przygotowania na: Paróweczkii w cieście francuskim

Ciasto francuskie rozmrozić,pokroić na paski wielkości kiełbasek.Na każdy kawałek ciasta położyć plaster żółtego sera,na to położyć kiełbaskę i zawinąć.Końce zacisnąć,żeby podczas pieczenia nie wypłynął ser.Posmarować roztrzepanym jajkiem i piec w nagrzanym piekarniku do 200 st.C ok 20 minut.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Łukasz15 19.05.2013 09:18
Dla mnie super
barbara11561 18.04.2013 07:28
Ja czasami robię na kolację jak nie mam pomysłu:)
misia53 18.04.2013 07:18
na śniadanko z przyjemnością bym zjadła
IZABELA29 03.04.2013 08:18
smaczne i szybkie do zrobienia
ben-ka 01.04.2013 20:45
bardzo smakowite:)
Kuchareczka2 10.10.2012 18:32
znakomite tez takie robie
Krystyna32 28.07.2012 09:13
extra
natii3624 30.05.2012 00:16
pyszne :)
kotlet 16.11.2011 18:54
świetny pomysł
kotlet 16.11.2011 18:54
świetny pomysł
Wacław 29.10.2011 10:42
dla mnie rewelacja !
RenataZ-et 05.07.2011 22:23
świetna przekąska
traktorek 25.05.2011 15:50
apetyczne
Kopiko1983 17.05.2011 10:43
Pychota!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak