Sposób przygotowania

Mięso mielone wymieszać z warzywną przyprawą, jajkiem i bułką tartą. Uformować kulki, obtoczyć w ziołach prowansalskich i włożyć na rozgrzaną margarynę. Smażyć z obu stron pod przykryciem. Cebulę pokroić w kostkę i wrzucić na patelkę, gdy cebula się podsmaży lekko podlać wodą, dodać pół kostki rosołowej i dusić pod przykryciem.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    artur7

    palce lizac
  • 1
    original
    Opublikowano

    kasienka23

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Pyszna wersja klopsów :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    lubię je

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !