Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

sałatka z makaronu i fosolki szparagowej z szynka i pomidorami

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

fasolka szaragowa zielona 300 g
majonez 2 łyżki
makaron ryżowy 250 g
pomidory 2 szt
szynka z indyka 100 g
musztarda 1 łyżeczka

Przepis i sposób przygotowania na: sałatka z makaronu i fosolki szparagowej z szynka i pomidorami

fasolę gotowac przez 10 minut w posolonej wodzie. odsączyć, ostudzić, pokroić na kawałki 1 cm. ugotować makaron, przepłukać wodą, odsączyć. pomidory sparzyć wrzątkiem, obrać ze skórki i pokroić w kostkę. szynkę równiez pokroić w kostkę. wszystkie składniki połączyć majonezem, musztardą. Doprawić solą i pieprzem.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak